20 de desembre 2006

TENIM UN PROBLEMA

Tenim un problema: qui s’ocupa de les dones que venen el seu cos a peu de carretera? La Policia Local no pot fer res fora del municipi i la majoria d’elles esperen clients als afores dels pobles, vivint al marge de la llei, però sense incórrer en cap il·legalitat i per tant els Mossos d’Esquadra tampoc no poden fer-hi res a banda de demanar-los els papers de residència.

Ja fa massa temps que aquestes figures s’han convertit en siluetes incòmodes del nostre paisatge. I potser ja ha arribat el moment de fer-hi alguna cosa. No només per elles, que dia rere dia estan exposades a les inclemències del temps i s’exhibeixen sense cap protecció pels criminals. Pensin, sinó, que fàcil que ho va tenir Volker Eckert per assassinar-les i després desfer-se dels seus cossos.

Hem de reflexionar sobre si les carreteres són el lloc més apropiat perquè s’hi exerceixi l’ofici més antic de la història. Perquè de forma indiscriminada aquestes senyores s’exhibeixin posant al descobert carn i llenceria. I és que depenent dels caràcters, aquest fet pot disgustar més o menys, però també hem de pensar en els més petits. Els nens, la més pura expressió de la innocència, que viatgen per les carreteres, i estan exposats a tota mena de visions, i aquests programes també els passen en horari infantil.

* Article publicat al setmanari Empordà el dimarts 19 de desembre de 2006

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Parleu del problema, però m'agradaria saber quina és la solució que hi veieu? O la que proposeu. Vos sou l'alcalde, no podeu limitar-vos a assenyalar els problemes.
Salut,
Òscar Ventura i Moriscot

Anònim ha dit...

si només aquest fos el problema, més a prop nostre hi ha un altre problema, el que ha patit aquests dies una familia suiza de l'Escala, les brutals bandes han arribat a la població.